Sida 1 av 3

Sneakers till herr från Nike, Puma och adidas mm

Köp sneakers till herr online på intersport.se eller i någon av våra Intersport-butiker. Vi har ett stort utbud av skor till herr och de flesta modeller du kan tänka dig. Här hittar du marknadens mest populära varumärken och kan köpa snakers från adidas, Nike, Björn Borg, Converse, New Balance och Puma. Vi har sneakers i flera färger och mönster, mängder av olika modeller, med olika skosnören och detaljer.

Allt från dyra till billiga sneakers för herr

När det kommer till skor i allmänhet finns det väldigt många prisklasser och ibland kan man undra vad som egentligen skiljer dyra från billiga herrskor? När det kommer till sneakers är det ofta en kvalitetsfråga och hur nära sportskor och träningsskor de är sett till funktioner, dämpning och stabilitet, även detaljer och design är en kostnadsfråga som ofta handlar om hur mycket tid som ligger bakom skorna. Det är alltså ofta bättre materialval och dämpning samt en skosula med mer komfort. Dessutom kan man räkna med att en mer utvecklad sko håller längre i jämförelse med ett par billiga sneakers.

Rea på herrsneakers

Är du ute efter par billiga skor till herr ska du hålla ögonen öppna på vår rea. Då vi efter varje säsong vill göra plats för nyheter rear vi ut föregående säsongs skor och du kan göra riktiga fynd. Inte nog med vår skorea, och rea på andra delar av sortimentet, vi har dessutom kontinuerliga erbjudanden och generella rabatter online och i hela kedjan. Då kan du till exempel ta del av 3 för 2 på skor, få en rabattkod på sneakers för herr eller 25% rabatt på hela sajten. Är man med i matchen kan man hitta riktigt kap!

Sneakers till fest och vardags

Sneakers är kanske de mest användbara skorna och ett av de få par skor som kan användas till såväl vardag, fest och för lättare träning. De är inte bara snygga, de är dessutom väldigt mycket skönare än många andra skor. Ta på dig ett par svarta sneakers istället för herrskor för att ha sköna skor hela dagen på jobbet, använd dem för en lättare promenad eller var trendigast på festen med vita sneakers till en blå kostym. Användningsområdena och valmöjligheterna tar inte slut och du kan aldrig ha för många sneakers hemma i garderoben.

Sneakers till herr online

På Intersport kan du köpa sneakers till dam, herr och barn och få fri frakt och fria returer till samtliga butiker. Du kan även välja att, för en fraktavgift, få skorna hemskickade eller till postombud och även returnera dina varor via posten. Du kan välja hur du vill betala med Klarna och har alltid 365 dagars öppet köp.