Sida 1 av 3

Sneakers för barn från Nike, Puma och adidas.

Köp sneakers till barn online på intersport.se eller i någon av våra Intersport-butiker i Sverige. Här hittar ni barnskor från adidas, Nike, Puma, Firefly och Pro touch. Vi har ett stort utbud av barnskor i flera modeller, passformer och storlekar. Dessutom i en massa olika mönster och färger, oavsett om ni letar efter röda, rosa, blå, svarta eller vita sneakers till barn har ni kommit rätt.

Både dyra och billiga sneakers till barn

Skillnaden på dyra och billiga barnskor är ibland stor och ibland lite mindre beroende på modell och märke. På vissa modeller kan det vara så att du får det du betalar för, att du får bättre kvalitet, dämpning och passform och kan räkna med längre hållbarhet. I andra fall kan det vara främst design och efterfrågan på varumärke som gör att priset stiger. Det bästa är att utgå från ditt barns behov när det kommer till skor. Hur mycket ska skorna användas? Finns det yngre syskon som ska ärva skorna?

Sneakers till barn på rea

För att få plats med nyheter i början av en ny årstid har vi i samma veva rea på sneakers för barn. Då kan du som är ute efter billiga barnskor eller skor till herr eller dam göra riktigt bra fynd. Under säsongens gång har vi även kontinuerligt rabatter på skor och erbjudanden där skor är inkluderade. Till exempel kan du få 20 % rabatt på sneakers från adidas, Nike eller Puma eller ta del av våra återkommande kampanj 3 för 2 på skor. Det är alltså en god idé att hålla ögonen öppna på Intersport.

Att tänka på när man köper barnskor

För de mindre barnen som går på förskola är det ofta funktion som är det viktigaste. Att skorna är vattentäta och slitstarka brukar vara vanligt efterfrågade funktioner. När barnen blir äldre kanske de inte sliter lika mycket på dem och lägger större vikt i att det är snygga sneakers, kanske i en viss färg eller av ett visst varumärke.

Köp sneakers online

Att köpa sneakers till barn, givetvis sneakers till herr](https://www.intersport.se/herr/skor/sneakers) och dam också för den delen, ska vara enkelt. Oavsett om du handlar online eller i någon av våra butiker. Den som köper skor online har fri frakt och fria returer till samtliga butiker men kan även välja att få leverans hem till dörren eller till valfritt postombud. När du handlar på Intersport har du 365 dagars öppet köp, kan handla med Klarna både i butik och online och har möjlighet att använda vår tjänst Boka & hämta.