Inför allsvenskan
Fotbollsguider

Inför allsvenskan

Vi har kollar runt för att se status med ett gäng som minst sagt är involverade och laddade inför avspark.

Surret i väntan på allsvenska starten

Efter en minst sagt upp och nervänd vår är peppen inför den allsvenska premiären kanske större än någonsin. Vi har kollar runt för att se status med ett gäng som minst sagt är involverade och laddade inför avspark. Herrarna kickar igång nu på söndag den 14 juni och damerna den 27 juni. Hur går snacket inför avspark och hur är känslan i laget inför premiären?

Stefan Andreasson, Klubbchef/CEO IF Elfsborg

- Efter världens längsta försäsong ser vi fram emot att äntligen få börja tävla på plan igen! Nu gäller det att vi hanterar situationen på bästa sätt och följer de restriktioner som finns så att vi också snart kan hälsa publiken välkommen till våra arenor! Jag är övertygad om att våra spelare är ordentligt laddade och kommer visa TV-tittarna en oerhörd glöd när det nu drar igång.

Vem vinner allsvenskan?

- Jag tror alltid att Elfsborg vinner.

Anders ”Biten” Bitén, Hammarby Fotbolls materialförvaltare

- Så skönt att äntligen få komma igång efter en väldigt väldigt lång försäsong. Det är en positiv nervositet i truppen med en grym fokus på och utanför träningarna

Vem tror du vinner?

- Malmö ska väl ha tipset, men räkna absolut  med oss och många segerdanser i omklädningsrummet från mig.

Robin Söder, anfallare i IFK Göteborg

Det börjar skruvas upp och intensiteten ökar på träningarna. Vi har väntat länge nu och ser oerhört mycket fram emot att starta Allsvenskan.

Vilka vinner tror du?

Vilka som vinner är svårt att säga, men jag hoppas att vi kan göra en bättre placering än förra året. 

Lasse Larsson, Head of Team Intersport

- Äntligen! Efter en speciell vår känns det kul att seniorfotbollen drar igång till helgen! Intersport har samarbete med cirka hälften av alla lagen i herrallsvenskan och vi önskar dem lycka till under säsongen.

Intersport - Med hjärtat i föreningslivet!

Vi brinner för den svenska idrottsrörelsen och för att idrott ska vara för alla. På allt du handlar på Intersport ger vi tillbaka 3% till föreningslivet.

Har du inte redan valt en förening som du vill stötta lite extra, så gör gärna det. Koppla ditt medlemskap till någon av alla föreningar som vi samarbetar med under ”Mina uppgifter” på Mina sidor. Stödet behövs nu mer än någonsin!

 

Andra 'Fotbollsguider' inlägg