Test vattentäta höstskor
Outdoorguider

Test vattentäta höstskor

Välj de bästa höstskorna till dina barn, jämför i vårt test

Bästa höstskorna till barn

Barnen är ute oavsett väder och behöver då vattentäta skor som tål det mesta. Det finns många att välja mellan och det är inte helt lätt att veta vilka skor som passar ditt barn bäst. Vi har här testat flera av höstens vattentäta skor för att du enklare ska välja rätt. 

Prisvärd gummistövel för barn

En klassisk gummistövel till ett bra pris. Slitstarkt material och helt vattentät utan foder. Ofta ett förstahandsval om du frågar barnen själva då de är enkla att ta på och av vilket också ger passform därefter. 

Ordinarie pris: 199:-
Färger: Mörkblå, rosa och blå.

Funktionell vardagssko

Praktisk, robust och mångsidig vardagssko med vattentätt membran på ovandelen. God ventilation, smidig känsla och stilren design.

Ordinarie pris: 499:-
Färger: Blå och rosa

Kraftfull känga

En kraftfull och mycket slitstark känga med vattentätt membran och smidig snabbsnörning. Rustik yttersula med grovt mönster för extra bra grepp på de flesta underlag. 

Ordinarie pris: 899:-

Prisvärd fodrad stövel

Fodrad gummistövel i slitstark material för senare höst och hela vintern. Mångsidigheten gör den perfekt för skola, förskola och andra vardagsäventyr Helt vattentät stövel med slitstark yttersula med bra grepp och skön och stabil passform.

Ordinarie pris: 399:-
Färger: Svart och lila.

Andra 'Outdoorguider' inlägg