Populära bollsporter
Övriga sporter

Populära bollsporter

Testa en ny idrott, träna eller spela med vänner och familj.

Bollsporter för hela familjen

Med en boll i närheten har ni alltid något kul att göra. Låt garageporten bli din paddelpartner, trixa med en fotboll eller anordna en liten basketturnering i närheten. Skapa tid att hänga tillsammans och aktivera er samtidigt.

Padel

Antalet padelhallar och padelbanor poppar upp allt fler runt om i landet. Vart ligger din närmaste? Kolla upp det och gör ett besök - du kommer inte bli besviken. 

Fotboll

Kicka boll på knäna och slå nya rekord, spela klockan med fotboll, annordna en kul match eller en seriös fotbollsturnering. 

Basket

En basketkorg på garageinfarten, besök en ledig skolgård eller leta rätt på en basketplan i närheten. Träna finter, trepoängare och att dunka eller spela match med kompisarna. 

Handla

Innebandy

Med en innebandyklubba och boll har du aldrig tråkigt. Du kan förlora både tid och rum oavsett om du övar skott och nya spelstilar eller utmanar ett syskon i långpass eller hela familjen i match med ett par mål i trädgården eller källaren. 

Tennis

Tennis är en riktig klassiker - bra konditionsträning, du övar din koordinationsförmåga  och ett kul sätt att hänga tillsammans om ni kör dubbel. 

Bollkänsla på Intersport

På Intersport har vi bollar och andra tillbehör för de flesta sporter. Uppdatera det du behöver för din favorit eller våga testa något nytt i sommar. Hänger du på stranden har vi också kul tips för en aktiv stranddag i vår guide: Aktivt strandhäng. Oavsett hur du spenderar sommaren har vi på Intersport något för dig. Shoppa det du behöver för sommaren på intersport.se eller besök någon av våra butiker runt om i Sverige.

Andra 'Övriga sporter' inlägg