Sommarens roligaste bollsport
Övriga sporter

Sommarens roligaste bollsport

Med en boll i närheten har du alltid något kul att göra.

26 juni 2020

Bollsporter för hela familjen

Med en boll i närheten har du alltid något kul att göra. Låt garageporten bli din paddelpartner, trixa med en fotboll eller anordna en liten basketturnering i närheten. Låt denna sommaren bli en tid att hänga tillsammans och ha skoj utomhus. 

Padel

Antalet padelhallar och padelbanor poppar upp allt fler runt om i landet. Vart ligger din närmaste? Kolla upp det och gör ett besök - du kommer inte bli besviken. 

Fotboll

Fotboll hör sommaren till, oavsett på vilket sätt du tar dig an det. Kicka boll på knäna och slå nya rekord, spela klockan med fotboll, spela en kul match eller en seriös fotbollsturnering. 

Basket

En basketkorg på garageinfarten, besök en ledig skolgård eller leta rätt på en basketplan i närheten. Träna finter, trepoängare och att dunka eller spela match med kompisarna. 

Handla

Innebandy ute

Med en innebandyklubba och boll har du aldrig tråkigt. Du kan förlora både tid och rum oavsett om du övar skott och nya spelstilar eller utmanar ett syskon i långpass eller hela familjen i match med ett par mål i trädgården. 

Tennis

En tennismatch i strålande sol är en klassiker under sommaren. Bra träning och ett kul sätt att hänga tillsammans om ni kör dubbel. 

Bollkänsla på Intersport

På Intersport har vi bollar och andra tillbehör för de flesta sporter. Uppdatera det du behöver för din favorit eller våga testa något nytt i sommar. Hänger du på stranden har vi också kul tips för en aktiv stranddag i vår guide: Aktivt strandhäng. Oavsett hur du spenderar sommaren har vi på Intersport något för dig. Shoppa det du behöver för sommaren på intersport.se eller besök någon av våra butiker runt om i Sverige.

Andra 'Övriga sporter' inlägg