NyheterSpela med rätt klubba
Spela med rätt klubba
Vi hjälper dig att hitta den hockeyklubba som passar dig bäst!
Välj rätt skridskor
Välj rätt skridskor
Det är mycket att tänka på när du ska välja vilka skridskor du ska köpa.

Handskar och skydd
Handskar och skydd
Vad ska du egentligen tänka på när du väljer hockeyskydd? Vi har svaren!
Nybörjare
Nybörjare
Tips för dig som är ny i hockeyrinken.
CCM hockey
CCM hockey
Ett av världens mest etablerade hockeyvarumärken och som marknadsledare inom svensk hockey är strävan att hjälpa hockeyspelare att hela tiden bli bättre.

Super Tacks är den kraftfullaste serie från CCM. Skridskorna är för dig som åker kraftfullt, Super Tacks har banbrytande skridskoplös som gör det möjligt att byta plös utan några verktyg. Toppskridskorna AS3 Pro och AS3 består av ”One-Piece Boot”, vilket ger dig en bättre passform och snabbare kraftöverföring. Klubborna har en central kickpunkt för maximal kraft i dina skott. Världens bästa målgörare i modern tid, Alexander Ovechkin och en av världens bästa backar, Brent Burns använder Super Tacks.

CCM Jetspeed är en lättviktsserie och det självklara valet för världens bästa ishockeyspelare, Connor McDavid. Jetspeed-klubborna har en hybrid kickpunkt så att du ska kunna skjuta och göra mål från alla möjliga vinklar på isen. Skridskorna är för dig som älskar att åka ifrån motståndaren. Toppskridskorna FT2 och FT490 består av ”One-Piece Boot”, vilket ger dig en optimal passform som slutar sig runt hela foten och maximal energiöverföring i varje skär du tar ute på isen.

Hockeyn blir bara snabbare och snabbare, så allt fler spelare byter till Ribcor-klubbor för att få en snabbare release i sina skott. Skridskorna är framtagna för dig som gillar att vrida och vända förbi motståndaren på isen, som Sidney Crosby och Nathan MacKinnon.Bauer hockey
Bauer hockey
Bauer är världens mest ansedda tillverkare av hockeyutrustning.Warrior hockey
Warrior hockey
Warrior Hockey är en av branschens främsta tillverkare av innovativa, högpresterande och avancerande hockey-produkter.Våra hockeybutiker

Nedan finner du våra hockeybutiker med ett bredare utbud, de butiker som har en röd färg har även en skridskoscanner.

 

Intersport guider