Prylarna som gör löpturen roligare
Löpning

Prylarna som gör löpturen roligare

Löpartillbehör - här är allt du behöver

17 april 2018

Här är prylarna som kan göra löpturen både roligare och bekvämare.

Att springa kräver inte särskilt mycket mer utrustning än ett par bra löparskor. Det finns dock några prylar som kan göra springturen både roligare och bekvämare. Kanske gör de dig till och med till en snabbare och bättre löpare!

Löparklocka

Löparklockan finns i flera olika varianter och från olika märken. En bra träningsklocka ska kunna visa hastigheten och sträckan för ditt träningspass, visa din puls och bistå med annan information som hjälper dig att träna i den nivå du tänkt. Med en löparklocka blir det helt enkelt lättare att få ut det mesta av ditt träningspass.

Löparkepsen

Löparkepsen skyddar dig från solen och ger dig välbehövd skugga under varma sommardagar samt från att regn i ansiktet vid regnskurar. Se till att välja en keps gjord i material som driver bort fukt från huvudet och som svalkar!

 

 

Löparbälte

Man behöver inte ha med sig mycket på en springtur, men det nödvändigaste såsom nycklar, mobil och en eventuell energibar passar perfekt att förvara i ett löparbälte.

 

Kompressionsstrumpor

Vadstödet eller kompressionsstrumporna är en accessoar som börjat användas flitigt de senaste åren. Dessa ger stöd åt aktiva muskler under springturen och ger en kontrollerad kompression över hälsenan. De ger en skön känsla om vaden både under och efter träning.

Vätskebälte

Springer du en längre runda är det alltid viktigt att tänka på kroppens vätskebalans, särskilt under sommarmånaderna. Ett vätskebälte är det smidigaste sättet att ta med dig vatten eller energidryck under löpturen.

 

 

Andra 'Löpning' inlägg