Än tydligare med produktbilder i 3D
Personligt

Än tydligare med produktbilder i 3D

Med produktbilder i 3D får besökaren en klar överblick av produkten och kan få den information som krävs inför ett potentiellt köp.

 

Visualisera produkter med 3D

Nu väver INTERSPORT ihop fördelarna från köp i butik med de digitala möjligheterna i än högre grad. Möjligheten ges nu att via onlinehandel komma närmare produkten och känna på den utan att fysiskt ha den i dina händer. Vi pratar om produktbilder i 3D.

    Avgörande att kunna visualisera

    Ofta är det just den visuella aspekten som är den mest betydelsefulla och avgörande inför köp, hur mycket text, benämningar och tekniska termer som än beskriver en produkt. Det ska vara tydligt, gå snabbt och ge svar på besökarens eventuella frågor och funderingar. Med produktbilder i 3D får besökaren en klar överblick och kan få den information som krävs inför ett paotentiellt köp.

    Skapa en tydlig bild av produkten

    Intersport arbetar aktivt och effektivt med att göra plattformen och varumärket till Sveriges mest Inspirerande Sportdestination. Med den senaste tekniken kan kunderna nu än enklare skapa sig en tydlig bild av varan och snabbt visualisera produkten. 

    Andra 'Personligt' inlägg