3 för 2 när du ska köpa skor
Personligt

3 för 2 när du ska köpa skor

Missa inte när Intersport har 3 för 2 på alla skor!

 

Erbjudande på löparskor, träningsskor och sneakers

Ett par skor kan verkligen göra skillnad. Tänk då vilken stor skillnad tre par skor kan göra. För ditt löpsteg och dina resultat i löpspåret, för hur aktiv din vardag kan vara och för hur bra dagens outfit kan bli. Bara för att nämna några anledningar. På Intersport har vi mängder av skor för barndam och herr från flera märken och i olika modeller. 

3 för 2 på alla skor

Intersport har erbjudande om att köpa tre par skor men endast betala för två av dem, 3 för 2 när det är som bäst. Detsamma gäller ibland även för alla våra kläder, oavsett tidigare pris eller endast ordinarie priser. Hur erbjudandet ser ut varierar. Kolla både i butik eller köp skor online och passa på att ladda upp för hösten. Kanske är det dags att tag i träningen igen efter sommaren, barnens fötter kanske har vuxit eller så vill du bara köpa ett par riktigt snygga sneakers till hösten. 

Vi har för närvarandet ingen aktiv kampanj med 3 för 2 på alla skor oavsett tidigare pris. Vi reserverar oss för lokala avvikelser och slutförsäljning av skorna på bilderna.

Donya, arkitekt

billiga damskor- Hemma hos oss ser man knappt hallgolvet på grund av alla skor som sprider ut sig överallt. Främst är det barnens skor men tyvärr även en del av mina. Hur många skor vi än har behöver barnen nya hela tiden. Fötterna växer, årstiderna ändras och skorna slits ut. Vissa skor kan de ärva av sina äldre syskon men lite nytt är ju alltid roligt också. Jag tycker också det är väldigt bra att på vissa skor ha dubbla uppsättningar så de kan ha ett par hemma och ett par på fritids, skolan och förskolan. Den här tiden på året är möjligheten att köpa tre par skor betala för två helt perfekt, ett bra sätt att få tag i billiga barnskor. Det är först när man ska försöka trycka på barnen ett par skor från i våras man ser hur mycket de växt under sommaren.

Magnus, IT-konsult

billiga skor- I vår familj är löpningen en väldigt stor del och vi springer väldigt mycket både var för sig och tillsammans. Min fru har tidigare elitsatsat och var, och är fortfarande, en riktigt duktig löpare. Jag är en så kallad glad motionär som ändå har tagit mig runt ett par längre lopp på tider jag känner mig nöjd med. Vårt intresse för löpning har ju gjort att barnen mer eller mindre frivilligt har fått ett intresse för löpning de också. De har fått löparskor i födelsedagspresent och tvingats springa intervaller hela familjen för att det är kul. Med ett intresse likt detta går det ju åt en hel del löparskor i den här familjen, både på grund av att dämpningen försämras och för att de slits ut. När Intersport har köp tre betala för två kan det till och med bli att vi köper 6 par löparskor, det är svårt att hitta så billiga löparskor någon annanstans. 

Sarah, marknadsassistent

billiga sneakers- Jag har relativt nyss avslutat mina studier och börjat mitt första riktiga jobb. När man har levt på studiebidrag i tre år känns det rätt gött när lönen kommer. Jag köper inte jättemycket skönhetsprodukter och kläder men när det kommer till skor kan jag inte låta bli. Man kan ha jeans och t-shirt, skillnaden om man har ett par tråkiga skor eller riktigt schyssta sneakers är ju jättestor. Just nu är jag inne mycket på dov rosa, diskret men ändå så snyggt. Att kunna köpa tre par skor men bara betala två kommer jag inte missa, det är ju som att få ett par skor helt gratis. När man slår ut priset på tre par skor blir det ju plötsligt billiga skor. 

adidas, Nike, asics, Puma och Reebok

På Intersport har vi alla skor du kan tänka dig. Allt från sneakers, sandaler och vandringsskor till träningsskor, löparskor och fotbollsskor, och många fler! Vi på Intersport är experter på skor, både skor för barn, dam och herr. Vi har de största och mest populära varumärkena som adidasNikeAsicsPuma och Reebok med flera. 

Köp skor online eller i butik

Köp skor online hos oss eller kom in i någon av våra butiker. Du kan dessutom boka dina skor online och hämta ut dem i butik med vår tjänst Boka & hämta. Då kan du prova, känna och se på skorna innan du bestämmer dig för att köpa dem.

Andra 'Personligt' inlägg