Topplista med det snyggaste från Nike
Livsstil

Topplista med det snyggaste från Nike

Kör på en diskret och smakfull Nike-stil eller gå all in med vågade plagg i starka färger och med stora loggor.

3 juni 2019

Populärt från Nike

Med en utmärkande logga och välkänd slogan är Nike ett av våra mest starka varumärken. Kör på en mer diskret och smakfull Nike-stil eller gå all in med vågade plagg i starka färger och med stora loggor. Här kan du inspireras av våra mest populära plagg och varor eller se allt från Nike här!

Kombinera mode och sport

Starka retroinfluenser med material i mesh som för tankarna tillbaka till idrottlektionerna i skolan. Här kombineras de sportsliga inslagen med en ordentlig dos moderiktiga detaljer, färg- och materialval.  

Nike Air Max är ingen överraskning

Med den karaktäristiska dämpningen, höga sulan och schyssta designen kommer det inte som en chock att Nike Air max är en av de mest populära varorna från Nike.  

Sitter som en smäck!

För att skydda mot solen, hålla håret på plats eller bara vara riktigt cool i sommar. Pro Futura keps med den raka skärmen ger dig alla tre.

Toppa formen med schyssta detaljer!

Maxa rörelsefriheten, ventilationen och stilen genom att träna i Indy sporttop. De schyssta detaljerna och sköna passformen gör toppen riktigt populär.

Otippade färgkontraster!

Kul färgkombinationer i grafiska block och väl genomtänkta materialval- träningströjan Therma Sphere är både snygg och mycket funktionell. 

Maxa farten!

Löparskon Nike Pegasus är alltid en riktig bästsäljare när det kommer till skor för löpning! Den uppdaterade modellen är kanske den bästa och snyggaste hittils? 

Fjäderlätt träning helt utan att begränsa din rörelse - Nike Pro träningsshorts är given som ett av favoritplaggen på gymmet, i löpspåret och kanske även till vardags i sommar?  

Nike online och i butik

Shoppa Nike online på vår e-handel eller kom in till någon av våra butiker. Oavsett vart du handlar hittar du mängder av kläder, accessoarer, skor och andra tillbehör från Nike på Intersport.

Andra 'Livsstil' inlägg