Topplista med det snyggaste från Nike
Livsstil

Topplista med det snyggaste från Nike

Kör på en diskret och smakfull Nike-stil eller gå all in med vågade plagg i starka färger och med stora loggor.

23 november 2019

Populärt från Nike

Med en utmärkande logga och välkänd slogan är Nike ett av våra mest starka varumärken. Kör på en mer diskret och smakfull Nike-stil eller gå all in med vågade plagg i starka färger och med stora loggor. Här kan du inspireras av våra mest populära plagg och varor eller se allt från Nike här!

Nike Air T-shirt

Klassiskt, snyggt och skönt. Kort t-shirt i lös passform kan man inte tacka nej till och är inte helt oväntat en av de mest populära varorna från Nike.  

Höj rösten & pulsen!

Make a statement! I omklädningsrummet, under träningen med transparent plagg över, under en hoodie med dragkedja eller bara som den är. 

Inspireras av 90-talet

Starka retroinfluenser med dunväst! Gå diskret i svart väst eller välj en röd som poppar i höst och vinter. 

Stora trenden AW19

Helt rätt för den som vill följa vinter- och höstmodet 2019; den långa, raka kappan i dun är definitivt en av de störa trenderna just nu!

Vit

Zip it up

Kul färg, snygga detaljer, cool passform, tryck på ryggen, grafiska block och väl genomtänkta materialval - ingen ytterligare övertygelse nödvändig behövs.

Urban streetstil

Hipstermössan är en trend som aldrig verkar ge vika, både för stora och små. Gå på den tuffa, urbana stilen eller den diskreta och klassiska.  

Maxa farten!

Löparskon Nike Pegasus är alltid en riktig bästsäljare när det kommer till skor för löpning! Den uppdaterade modellen är kanske den bästa och snyggaste hittills och passar dessutom både för asfalt och trail (och vardagen!) 

Toppa formen med schyssta detaljer!

Fjäderlätt träning helt utan att begränsa din rörelse! Ventilerande partier och snygga detaljer gör dessa till ett lika givet val på gymmet som till vardags. 

Fluffigt värre

En jacka som håller stilen och värmen är en bra jacka. Med dun, vattenavvisning, schysst passform och snygga detaljer behöver du inte be om mycket mer. 

Packa ryggan

Ryggans comeback är ett faktum! Ergonomisk, praktisk, snygg och ett enkelt sätt att sätta din personliga touch på en outfit. 

Nike online och i butik

Shoppa Nike online på vår e-handel eller kom in till någon av våra butiker. Oavsett vart du handlar hittar du mängder av kläder, accessoarer, skor och andra tillbehör från Nike på Intersport.

Andra 'Livsstil' inlägg