Träffa våra designers
Livsstilsguider

Träffa våra designers

Intersports designers ger dig tipsen på hur du håller dig varm och välklädd på utomhusaktiviteterna i höst och vinter

21 oktober 2022

Tips & råd inför de kallare månaderna

Att spendera tid utomhus är så otroligt välgörande för både kropp och själ. När graderna börjar sjunka kan det dock vara svårt att veta hur du ska klä dig för att hålla värmen och samtidigt få ihop en snygg look. Våra designers här på Intersport ger dig tipsen för både dam och herr.

Hej Eva Wessberg, vilka varugrupper arbetar du med?

 - Jag är ansvarig designer för sportswear, accessoarer samt minior (barn 0-6år).

 Hur tänker du när du skapar en kollektion?

 - Att tänka multifunktionellt och långsiktigt när det gäller design är viktigt, så att du som kund kan hitta plagg hos oss som är mångsidiga och går att mixa och matcha till flera olika tillfällen och efter behov. Att ha få, men väl valda plagg, som håller länge och till många användningsområden är en viktig del i en hållbar garderob.

 Det låter som en väldigt sund och hållbar inställning till mode, så härligt att höra att ni alltid har med miljöaspekten i skapandet. 

 

EVAS TIPS

Sophia Jacobsson, designer McKinley outdoor, instämmer;

- Värmande ytterplagg för vintern som är snygga men också funktionella är något jag alltid tänker på i mitt skapande. Att ha med smarta detaljer som t. ex. isydda reflexband i fickorna på våra vinterjackor så att du alltid har dina reflexer med dig. Stilrena parkas som är vattentäta med tejpade sömmar för kalla och slaskiga dagar. Värmande lätta och härliga ytterplagg i dun för de kallaste vinterdagarna. Samt mjuka och varma pile- och fleecetröjor att ha under. Det ska vara mjukt, varmt och bekvämt att vara utomhus under de kyliga dagarna.

 

 SOPHIAS TIPS

Christina Lindborg, vilken del av Intersports sortiment designar du?

- Jag är ansvarig designer för performance/Energetics samt sportswear/Firefly barn.

 Vad är viktigt när det gäller träningskläder?

- Att vara varm, torr och säker. När vi går mot kallare tider kan du med fördel byta ut dina vanliga tights till varma vintertights för att kunna fortsätta din träning utomhus. Mixa och matcha beroende på aktivitet, den trendiga västen är ett bra alternativ för dagens olika aktiviteter och kan lätt förändras med olika val av underdelar. Glöm inte heller reflexer för synlighet nu när kvällarna börjar bli mörkare.

 

CHRISTINAS TIPS

Tack för att ni ville prata höst- och vinterkläder. Vi ser fram emot att testa era produkter för höstens- och vinterns alla äventyr.

Andra 'Livsstilsguider' inlägg