Barnmode att inspireras av
Livsstilsguider

Barnmode att inspireras av

Härliga barnkläder, skor och accessoarer som är helrätt just nu

Mode till barn ska vara snyggt och skönt

Att gå loss bland nya härliga kläder är lika roligt varje säsong. Både för dig själv men även för barnen. När det kommer till barnkläder och barnskor är det oftast lite svårare då du ofta måste samsas med de små gällande vad som ska köpas in. Ibland är de medvilliga och tycker om samma saker som du, ibland får man välja sina strider och ge plats även för deras önskemål och klädval.

Inspireras också till barnens sex måsten i garderoben!

Funktionella och snygga barnkläder

En av de största skillnaderna på trender för vuxen- och barnkläder är vikten av bekvämlighet, funktion och rörelsefrihet för barnen.

- När grejerna är snygga och funktionella, då är det en optimal trend för barnen, säger Sophia Jacobsson, designer på Intersport.

Dova pasteller

Som ett härligt komplement till de bland barnkläder vanligt framträdande färgglada plaggen är de dova färgerna hett just nu. Dämpade, mjuka fina pastellfärger ser vi mycket av och är riktigt snyggt. 

Matchande set

Collegebyxa och hoodie i matchande färger och mönster är riktigt snyggt och helt rätt just nu. Inte nog med det, otroligt skönt och maximal rörelsefrihet som bara är en stor bonus. Gå diskret, mer åt det sportiga håller eller våga sticka ut lite mer.

Schyssta sneakers

Lika gulligt som det är med barn som precis lärt sig gå och stapplar runt i små mini-sneakers, lika tufft är det med ett par riktigt schyssta sneakers på barn i skolåldern. Sneakers i olika modeller och utseenden har mer eller mindre alltid varit populära. Under de senaste har den mer avslappnade träningsskon vuxit sig än starkare och trenden räknas inte ge vika än på ett tag.

- Efterfrågan på barnskor från adidas, Nike och andra sportmärken har varit starka länge men har de senaste åren vuxit sig än starkare. Detta är definitivt en av de större trenderna just nu, konstaterar Sophia. 

Se topplistan med de mest populära sneakers för barn.

Ryggan trendar

Som Sophia nämnde inledningsvis är den optimala trenden för barn när det snygga kombineras med det funktionella. En av de prylar som stämmer mest väl in på denna kombination kan vara ryggsäcken

Ryggsäckar har funnits sedan urminnes tider och dess popularitet har gått upp och ner genom åren. Sedan ett par år tillbaka har ryggsäcken verkligen gjort ett uppsving och kan vara mer trendig än någonsin. Ryggsäcken är användbar oavsett klädstil och livsstil och både vuxna och barn använder ryggsäcken flitigt. Detta är troligtvis på grund av dess sköna passform och stabilitet, smidigheten och rörelsefriheten samt dess rymlighet och många användningsområden. 

Fluffig pilé

Den kanske mysigaste trend just nu är den fluffiga teddyjackan eller andra plagg i pile. Riktigt snyggt både till barn och vuxen, oavsett årstid. Mysigt mode som dessutom är snyggt, skönt och värmande är en riktigt win-win-win. Mönstrade, enfärgade, färgglada eller i nedtonade nyanser spelar ingen roll, här är det den lurviga utsidan som är viktigast. Gosigt värre!

Köp skor och kläder online eller i butik på Intersport

Var det någon av trenderna du fastnade lite extra för? Eller kanske allihopa? Oavsett vad du vill komplettera inom barnkläder, barnskor och tillbehör hittar du det hos oss på Intersport, både inför skolstarten och övriga delar av året. Vill du se varorna i verkligheten innan köp eller har du frågor eller funderingar hjälper vi dig gärna i butik. Vill du göra research hemma i soffan eller vet vad du vill ha kan du köpa barnskor och barnkläder online hos oss på Intersport.se.  

Andra 'Livsstilsguider' inlägg