Säsongens 5 bästa aktiviteter
Livsstilsguider

Säsongens 5 bästa aktiviteter

Inspireras av våra favoriter eller gör något helt annat.

1 januari 2020

Inspiration för att aktivera dig

Gör det mesta av säsongen och vad den har att erbjuda just nu, oavsett var du är eller tar dig för. Att lite rörelse och frisk luft kan göra så mycket för hälsan och välmåeendet! Vi har listat våra fem favoriter att inspireras av, eller så gör du något helt annat!

Äntra längdspåret

Om du har snö utanför dörren eller bor i närheten av en anläggning som erbjuder längdspår med lite hjälp på traven, då är det bara att ge sig ut. Längdskidåkningen är en mångsidig träningsform som du kan lägga på din egen nivå. Allt från högintensiv intervallträning till en stunds egentid. 

Ge dig ut och spring

Starta dagen med löpning innan de andra har vaknat eller varva ner efter en händelserik dag. Avsluta med ett dopp i havet eller stretcha i soluppgången. Upptäck staden eller få egentid i naturen, i svalkande duggregn eller njut av solens strålar. Jogga, maxa eller något däremellan, allt du behöver är dina löparskor.

Upptäck naturens magi

Årstidernas olika skiftningar gör Sveriges natur till en upptäckt i sig.. Oavsett vart du befinner dig, vad du är intresserad av eller vad det är för väder. Stora äventyr eller små utflykter. Höga berg, djupa dalar, gröna skogar, vackra horisonter, öppna hav och så mycket mer att upptäcka, fästa blicken vid och hänföras av.

Utomhusträning

Uteträningen har många fördelar, oavsett väder och temperatur. Det gäller bara att vara kreativ och för de flesta öka dosen karaktär en aning. Besök närmaste utegym, gör cirkelträning i trädgården, sätt upp en boxningssäck på altanen eller använd vad skogen har att erbjuda i form av stockar och stenar. här får du fler tips för att träna utomhus.

Upptäck mer på cykeln

Ta en omväg och upplev livet på två hjul!, oavsett om det blir en dagutflykt i lugnt tempo eller om du använder cykeln som ett redskap för motion och träning. Ge dig ut i naturen, mata mil på landsvägen, upplev full fart i skogen eller gör en cykelutflykt med familjen. 

Andra 'Livsstilsguider' inlägg