Säsongens bästa aktiviteter
Livsstilsguider

Säsongens bästa aktiviteter

Inspireras av våra favoriter eller gör något helt annat.

Inspiration för att aktivera dig

Gör det mesta av säsongen och vad den har att erbjuda just nu, oavsett var du är eller tar dig för. Att lite rörelse och frisk luft kan göra så mycket för hälsan och välmåeendet! Vi har listat våra favoriter att inspireras av, eller så gör du något helt annat!

Upptäck naturens magi

Årstidernas olika skiftningar gör Sveriges natur till en upptäckt i sig.. Oavsett vart du befinner dig, vad du är intresserad av eller vad det är för väder. Stora äventyr eller små utflykter. Höga berg, djupa dalar, gröna skogar, vackra horisonter, öppna hav och så mycket mer att upptäcka, fästa blicken vid och hänföras av.

Upptäck mer på cykeln

Ta en omväg och upplev livet på två hjul!, oavsett om det blir en dagutflykt i lugnt tempo eller om du använder cykeln som ett redskap för motion och träning. Ge dig ut i naturen, mata mil på landsvägen, upplev full fart i skogen eller gör en cykelutflykt med familjen. 

Ge dig ut och spring

Starta dagen med löpning innan de andra har vaknat eller varva ner efter en händelserik dag. Avsluta med ett dopp i havet eller stretcha i soluppgången. Upptäck staden eller få egentid i naturen, i svalkande duggregn eller njut av solens strålar. Jogga, maxa eller något däremellan, allt du behöver är dina löparskor.

Spela golf

Att på ena hålet uppleva den totala frustrationen när inget stämmer för att på nästa övergå i maximal euoforin när allting klaffar. Kanske är det just det som är charmen. Massa bra motion, mängder av frisk luft och att alla kan vara med och spelar helt efter egen förmåga är ytterligare anledningar att älska golf.

Ut på hike och vandring

Att gå en daglig promenad är en sak, kanske inte supermotiverande och jätteinspirerande varje gång. Att ge sig ut på en hike däremot, det är något helt annat. Du få upptäcka massa vackra vyer och nya platser, får bra motion och starka muskler och leder och du kan enkelt anpassa din vandring efter din nivå. Inspireras till mer vandring, ta del av vår guide Fördelar med vandring.

Full fart på inlines

Maximal frihetskänsla kanske du upplever som allra bäst på hjul. På med hjälmen, snnöra på dig dina nya inlines och känn känslan. Att åka inlines är inte bara en kul träningsaktivitet som, om du trycker på litegrann, kan få upp pulsen ordentligt. Det är dessutom ett kul sätt att hänga med kompisar eller familj.