Snygga kläder till barnen
Livsstilsguider

Snygga kläder till barnen

9 måsten i barnens garderob - Uppdatera med säsongens nyheter!

1 juni 2022

Nya kläder till barnen

Garderoben med sportmode behöver ofta uppdateras när en ny säsong påbörjas. Se till att ni är redo, inspireras av 6 måsten till barnens nya outfit. Sportiga inslag, sköna modeller och härliga färger går igenom i samtliga plagg, och det viktigaste av allt. De ger alla möjligheter till en vardag och fritid med massa lek och rörelse. 

T-shirts

Olika typer av T-shirt kan man knappt få för många av, oavsett årstid. Det kan gå flera stycken på en dag! Låt barnen själva vara med och välja bland modeller, färger, detaljer, mönster, olika tryck och stilar.

Finkläder

Skolavslutning, midsommar, grillkvällar eller släktkalas - sommaren är ofta fullproppad med tillfällen att klä upp sig en aning. Men för att femkampen, skatetricken eller cykelturen ska kunna göras även under festligheter är lite sportigare kläder smart, och dessutom väldigt snyggt. 

Säsongens skor

Schyssta sneakers, praktiska sandaler eller ett par coola tofflor - nya skor hör verkligen till den nya garderoben. Går dina barn helst på funktion, så som bra dämpning eller slitstark sula, eller design, så som färgstarka detaljer eller tjocka sulor? Kanske ett par av varje eller en kombination.

Badkläder

Kidsen badar morgon, middag och kväll. Se till att de är redo med badkläder i mängder. Gå loss tillsammans med barnen och välj bland sportiga och snygga baddräkter, bikini, badshorts och UV-dräkter. Se vår inspirationsguide: badmode barn.

Sköna tröjor!

Alltid lika skönt att slänga på sig en skön, och snygg, hoodie. Kör på stilrent och klassiskt, sportigt och praktiskt eller gå loss i färger, tryck och mönster. 

Byxor och shorts

Avslappnad stil i mjuka modeller eller mer klädd i en chinosvariant. Långa, korta, färgglada eller i diskreta färger - när det kommer till byxor och shorts är möjligheterna oändliga!

Träningskläder

När det äntligen är dagsför utegympa igen eller när skiftet går från utomhus till innegympa blir det väldigt påtagligt att träningsgarderoben inte är uppdaterad. För korta ärmar, för små inneskor eller för trånga midjor. Se över och uppdatera med lite nya träningskläder, både för idrotten i skolan och alla aktiviteter på fritiden. Se mer i vår guide: Att välja idrottskläder till barnen.

Fyll på med accessoarer

Accessoarer i mängder är både kul, funktionellt, snyggt, välbehövligt och uppiggande. Allt från skolväskor och gympapåsar till kepsar och mössor. 

Säsongens jackor

Svala temperaturer och lite regn hör tilll! Se till att vara redo för Sveriges oberäkneliga och härliga väder med ett par bra och mångsidiga jackor. En varmare jacka (lättviktsjackan är mångsidig och flexibel!) och givetvis en regnjacka (med tillhörande regnbyxa!).

Sportkläder till vardags

Genomgående hos oss är absolut den sportiga stilen. Nikes välkända slogan ”Just do it”, adidas ikoniska ränder och synliga partier i funktionsmaterial är helt rätt. Allt fler strävar efter en mer aktiv vardag och vill få in element av träning och rörelse i större utsträckning. Barns aktiviteter och rörelser kommer mer naturligt på raster, fritids och efter skolan och att klä sig därefter känns som en självklarhet.

- Vi har ju egentligen alltid arbetat med kläder för en aktiv vardag både för barn och vuxna. Stora delar av vårt sortiment även för vardagskläder har starka kopplingar till sport. Att athleisure-trenden kommit så starkt känns helt rätt, säger Sophia.

Inte nog med att det är snyggt, modernt och tufft att välja en mer sportig stil är fördelarna fler. Rörelsefriheten på rasten är optimal och att springa, hoppa och dansa hur mycket som helst är aldrig ett problem. Dessa plagg har anpassade detaljer och funktioner, genomtänkt design och är gjorda i utvalda material efter vad de ska användas till.

Handla smidigt till barnen

Att handla till barnen ska vara smidigt och enkelt. Det är det hos oss. Här finns det ni behöver på samma ställe, allt från sportutrustning och grejer för alla träningar och aktiviteter till snygga barnkläder och schyssta skor. Hoppas du fått massa inspiration i denna guide, vill du få lite nya tankar kring en smart garderob med snygga kläder för dam eller herrkläder för säsongen har vi det ett stenkast bort. 

Andra 'Livsstilsguider' inlägg