Höstkläder till barnen
Livsstilsguider

Höstkläder till barnen

Uppdatera garderoben med barnens favoriter.

8 september 2020

Nya höstkläder till barnen

Garderoben med sportmode behöver ofta uppdateras när en ny säsong påbörjas. Se till att ni är redo, inspireras av 6 måsten till barnens nya outfit. Sportiga inslag, sköna modeller och härliga färger går igenom i samtliga plagg, och det viktigaste av allt. De ger all möjligheter till en vardag och fritid med massa lek och rörelse. 

Färgglada T-shirts

Olika typer av T-shirt kan man knappt få för många av, oavsett årstid. Det kan gå flera stycken på en dag! Låt barnen själva vara med och välja bland modeller, färger, detaljer, mönster, olika tryck och stilar.

Fyll på med accessoarer

Accessoarer i mängder är både kul, funktionellt, snyggt, välbehövligt och uppiggande. Allt från skolväskor och gympapåsar till kepsar och värmande mössor och vantar. 

Sköna hoddies!

Till hösten kommer också mängder av snygga och sköna hoddies. Gå på stilrent och klassiskt, sportigt och praktiskt eller gå loss i färger, tryck och mönster. 

Höstens bästa jackor

Svalare temperaturer och lite regn hör hösten till! Se till att vara redo för höstens oberäkneliga och härliga väder med ett par bra och mångsidiga jackor. En värmande jacka och givetvis en regnjacka (med tillhörande regnbyxa!). Lägg till lager allt eftersom, flera jackor kan användas långt in på hösten. Till exempel en lättviktsjacka med en regn- eller en tjockare tröja eller underställ i fleece under regnstället.

Byxa

Att barnen vuxit någon decimeter under sommaren känns inte helt osannolikt. För korta byxor i mängder är givet och dags att förstärka garderoben med ett gäng nya. Utsvängda 90-talsinspirerade, större passformer med influenser från hipp hoppen eller tights på sportig känsla och siluett. Det viktigaste är att de inte hindrar barnen från några rörelser, massa lek och full fart dagarna i ända!

Välj rätt höstskor

Sandaler och tofflor byt ut mot sneakers, höstskor, stövlar eller andra vattentäta skor. Gå på funktion, design, ett par av varje eller en kombination.

Andra 'Livsstilsguider' inlägg