Inspiration för våren 2021
Livsstilsguider

Inspiration för våren 2021

Våra designers visar några av vårens nyheter för SS21.

1 mars 2020

Vårnyheter att inspireras av

Oavsett hur din livsstil, dina intressen och din stil ser ut. Hur du lever, hur du ser ut, vad du jobbar med, gör när du inte jobbar, vem du lever med eller var du bor finns något för dig. Vårens nyheter inspirerar och ger möjligheter. Möjlighet att vara stilren och diskret eller sticka ut och gå hela vägen. Att vara bekväm, att vara snygg och att vara just du. 

Block, block och mera block

Plagg som är uppdelade i olika block, gärna med mix av neutraler och kontrasterande accentfärger är stort. Allt från stora grafiska block på jackor och tröjor till mer diskreta revär på byxor och tights. 

Varierande byxmodeller

Vida, smala, långa eller kortare. Byxor med hög midja, med resår i midjan eller snörning. Med revärer eller knappar i sidorna, svarta eller i en kul färg. Låt byxorna markera din stil och känsla i vår. 

Inspireras av 90-talet

Influenserna från 90-talet är fortfarande riktigt trendigt. Färger, modeller, passformer och varumärken som var heta kommer starkt tillbaka och tar mycket plats eller med minimalistiska detaljer.

Kortare toppar

Överdelar i kortare modeller är en trend som håller i sig. Boxiga t-shirts i lös passform, croppade hoodies i lediga modeller eller träningsinspirerade toppar med tightare passform för att nämna några. 

Anorak, parkas & vindjacka

När funktionsmaterial och praktiska funktioner är trend blir det win win. Anorak, windbreaker och parkas som gärna får vara i mer generösa modeller. Såväl det klassiska som det mer utstickande gör succé i vår.

Andra 'Livsstilsguider' inlägg