Inspiration för våren 2021
Livsstilsguider

Inspiration för våren 2021

Våra designers visar några av vårens nyheter för SS21.

21 april 2021

Vårnyheter att inspireras av

Oavsett hur din livsstil, dina intressen och din stil ser ut. Hur du lever, hur du ser ut, vad du jobbar med, gör när du inte jobbar, vem du lever med eller var du bor finns något för dig. Vårens nyheter inspirerar och ger möjligheter. Möjlighet att vara stilren och diskret eller sticka ut och gå hela vägen. Att vara bekväm, att vara snygg och att vara just du. 

Mjuka basplagg

Många av oss har i pandemins fotspår haft många dagar på hemmakontoret iklädda sköna, mjuka basplagg. På flera håll ser vi nu hur de mjuka basplagggen, gärna i matchande set, är lika accepterade på stan som hemma.

Friluftsinfluenser

Pandemin har gjort att vi spenderat mer tid utomhus, gärna i skog och mark vilket även påverkat vår garderob. Funktionsjackor, friluftsbyxor och avancerade ryggsäckar hör inte bara hemma i naturen längre.

Naturnära färgskala

I linje med de starka influenserna från naturen är den stora färgskalan för våren hämtad i det naturnära. Låt beige och kakigrönt i diskreta toner ligga till grund för din stil i vår. 

Multifunktionella plagg

Att inte köpa ett plagg för varje olika tillfälle utan istället ha ett par, väl utvalda, plagg som du kan kombinera och använda vid olika tillfällen och aktiviteter gör din garderob mångsidig men också betydligt mer hållbar.

Mer hållbara material

Att minska klimatavtrycket på vår planet inspirerar många just nu och kan göras på många sätt. T.ex. genom att välja mer miljövänliga material så som ekologisk bomull eller återvunnen polyester. 

Andra 'Livsstilsguider' inlägg