Inspiration för hösten 2020
Livsstilsguider

Inspiration för hösten 2020

Våra designers inspirerar bland höstens nyheter för AW20.

4 oktober 2020

Höstnytt AW20

Så börjar så sakteliga den oändliga sommaren lida mot sitt slut och en ny årstid börjar göra sig påmind allt mer. Hösten, de varma dryckerna och vackra lövhögarnas tid. Men också en tid för höst-nytt och den kanske bästa modesäsongen på året. Våra designers på Intersport ger inspiration för höstnyheterna AW20.

Västen är tillbaka

Värmande, mångsidig och riktigt snygg - vi snackar om västen! Både den lite tunnare västen med lätt fyllning och den tjockare dunvästen över en hoddie är helt rätt i höst. Den nättare är också ett perfekt element i din lager på lager garderob, perfekt att använda under en skaljacka eller rock. 

Den långa raka dunkappan

De stora modellerna upptill följer även med till de varmare jackorna senare i höst. Långa raka kappor i puffat material är riktigt snyggt och verkligen skönt. En dunkappa eller en modell i polyester är båda lika snygga, kanske har du andra aspekter som budget, värme och komfort som spelar in i valet. 

Chunky sneakers

En riktigt nostalgitripp får vi i höstens stora skotrend, våra chunky sneakers med riktigt klumpig yttersula och allt annat än en smidig siluette. Ju biffigare desto bättre. Att du dessutom ofta får en bra dämpning och mycket komfort är en grym bonus!

Fluffig jacka och accessoarer i pile

Materialet pile kanske i dagsläget inte säger så många särskilt mycket. Om det däremot benämns som det fluffiga fleecematerialet vi det senaste börjat se allt oftare på tröjor och jackor är det nog mer välkänt. Det mjuka och mysiga materialet är inte bara skönt utan har också bra värmande egenskaper och är dessutom riktigt snyggt. Till hösten ser vi inte bara de fluffiga i tröjor och jackor utan även på accessoarer som buffar och vantar mm. 

Ribbstickad beanie

Att få ta på sig mössan igen utan att bli allt för varm är en av de härligaste sakerna med det lite svalare vädret. Våra älskade beanies, av en del kallade hipstermössorna, har funnits ett tag och har under åren förändrats litegrann från säsong till säsong. För kommande säsong är det ribbstickade mössor med bred uppvikt kant som gäller. Gå diskret, välj samma färg som på övriga ytterkläder eller sätt lite färg på din outfit med hjälp av mössan. 

Höstnytt på Intersport

På Intersport har vi mängder höstnyheter för dam herr och barn. Kläder skor, väskor accessoarer och massa mer. Nikeadidas, PumaPeak Performance Champion8848 och många många fler. Kom in till någon av våra fullmatade och inspirerande butiker eller shoppa loss online. 

Andra 'Livsstilsguider' inlägg