Inspiration för hösten 2021
Livsstilsguider

Inspiration för hösten 2021

Våra designers inspirerar bland höstens nyheter för AW21.

3 oktober 2021

Höstnytt

En ny årstid börjar göra sig påmind allt mer. Hösten, en tid för höst-nytt och den kanske bästa modesäsongen på året. Mycket i vårt sortiment är designat på vårt kontor strax utanför Göteborg, här delger våra designers massa inspiration bland nyheterna och snygga plagg som ger garanterat ”vill-ha-begär”. Vad fastnar du för?

Fluffig jacka och accessoarer i pile

Jackor och tröjor i pile fortsätter vara mycket trendigt. Det mjuka och mysiga materialet är inte bara skönt utan har också bra värmande egenskaper och är dessutom riktigt snyggt. Till hösten ser vi inte bara de fluffiga i tröjor och jackor utan även på accessoarer som buffar och vantar mm. 

Rutigt!

Olika typer av rutiga mönster är helrätt kommande säsong. Stora rutor, små rutor eller något däremellan. Kombinera dina favoriter när det kommer till färger och grafiska uttryck och våga leka med rutornas olika uttryck.

Västen är tillbaka

Värmande, mångsidig och riktigt snygg - vi snackar om västen! Både den lite tunnare västen med lätt fyllning och den tjockare dunvästen över en hoddie är helt rätt i höst. Den nättare är också ett perfekt element i din lager på lager garderob, perfekt att använda under en skaljacka eller rock. 

Mångsidiga hybridplagg

Olika typer av hybrider där material mixas och kombineras är en riktig hit! T.ex. den klassiska hybridjackan med softshellarmar och paddat över rygg och mage. Ett riktigt skönt och flexibelt ytterplagg som dessutom passar bra in i den mer hållbara garderoben med mångsidiga plagg för flera delar av vardagen.

Den långa raka dunkappan

De stora modellerna upptill följer även med till de varmare jackorna senare i höst. Långa raka kappor i puffat material är riktigt snyggt och verkligen skönt. En dunkappa eller en modell i polyester är båda lika snygga, kanske har du andra aspekter som budget, värme och komfort som spelar in i valet. 

Höstnytt på Intersport

På Intersport har vi mängder höstnyheter för dam herr och barn. Kläder skor, väskor accessoarer och massa mer. Nikeadidas, PumaPeak Performance Champion8848 och många många fler. Kom in till någon av våra fullmatade och inspirerande butiker eller shoppa loss online. 

Andra 'Livsstilsguider' inlägg