Håll värmen och spara el
Livsstilsguider

Håll värmen och spara el

Våra tips för hur du håller dig varm och samtidigt sparar el i höst och vinter

Winter is coming

När de kyliga höstvindarna sveper in och elpriserna skjuter i höjden är det lätt att energin går åt till att hitta lösningar på att få vardagen att gå runt. Vi på Intersport har tips och råd för hur du och dina nära håller värmen under de kallare månaderna vi nu går in i. Värmen finns hos oss på Intersport.

Håll värmen

Något som många utav oss tycker är det mysigaste med hösten är att spendera mer tid hemma. Kryp upp i soffan med något varmt att dricka, svep en filt över benen och klä på dig något varmt och mjukt. Vi har de värmande plaggen för kyliga dagar.

 

Få upp värmen med träning

Det allra enklaste (och bästa) sättet att få upp värmen är att hålla sig aktiv. När vi motionerar händer det dessutom, förutom att vi får upp värmen, så mycket bra saker i kropp och sinne. Träningen är mångas räddning under de mörkare, kallare månaderna då den dessutom hjälper oss att öka koncentrationen, minska stress och oro, gör oss starkare samt ökar vår kreativitet och hjälper till att förbättra minnet och sömnen. Hos oss på Intersport hittar du mängder av träningsartiklar, för olika typer av träningsformer och plånböcker.

 

 

Beredskap

Att vara förberedd på de olika personliga vägar livet tenderar att ta oss på är något vi ofta matas med. De senaste åren har det dessutom börjat pratas mer och mer om att vara förberedd och ha tillgång till hjälp när oförutsedda saker händer. Som t.ex. vid ett el-avbrott. På Intersport har vi ett brett sortiment av produkter som hjälper dig på vägen.

Andra 'Livsstilsguider' inlägg