Hitta stilen
Livsstilsguider

Hitta stilen

Rätt kläder oavsett vem du är och vad du gör.

16 april 2021

Inspireras och hitta din stil

Inspireras och hitta din stil för den nya säsongen. Kanske behåller du ungefär samma kläder men adderar lite nya accessoarer eller lägger till några färgglada detaljer. Eller är du en av dem som gör en större förändring och helt byter stil beroende på vilken säsong det är. Hos oss hittar du rätt kläder oavsett vem du är och vad du gör.  

I stan

För de som hänger mycket i stan är utseendet ofta en viktig faktor vid val av kläder. Den urbana stilen är riktigt snygg med kontraster, schyssta detaljer, mycket färg och stora tryck. Helt rätt på såväl en aw eller shoppingrunda som på en promenad i en park.

Naturen

För skogsmullen är möjligheterna näst intill oändliga när det kommer till upptäcka skog och mark. Oavsett om du plockar svamp, tar en långpromenad med hunden eller varvar ner efter en fullspäckad dag. Här är ofta bekvämligheten i fokus och du bryr dig kanske inte riktigt om plaggen matchar eller är det senaste modet. Mjuka, tåliga material med skön passform och hög komfort som inte hindrar dig från något.

Chilla med stil

Vem har inte sagt att man inte vil känna sig lite extra fräsch när man skrotar runt hemma? Kollar serier, rensar, lagar mat eller har vänner över på en avslappnaf filmkväll. Mjukt sportmode, gärna i matchande set, är inte bara skönt utan dessutom riktigt snyggt.

För den aktiva

För den aktiva typen finns det alltid något att göra utomhus, kombinera det bästa av två världar - motion och frisk luft. Ge dig ut på en promenad, löprunda eller längre vandring eller ta dig till närmaste utegym eller längdspår. Funktion står högst upp på kravlistan, men vem har sagt att man inte kan kombinera det med att se bra ut?

När barnen bestämmer

Vid sidan av en fotbollsplan, på lekplatsen eller vid skaterampen är du ofta föhållandevis stillastående. När du tittar på barnens olika aktiviteter eller umgås med barnen är, förutom funktion och värme, det smart att nära kroppen ha tillgång till det mesta som behövs. I en midjeväska eller i rymliga fickor får både mellanmål, näsdukar, nappar och plåster plats. 

Snygg gymstil

Att se bra ut på gymmet är en klassisk boost att ta till när motivationen tryter. Inte nog med att snygga träningskläder kan få dig att faktiskt gå till gymmet det kan dessutom bättra på självkänslan en aning och få dig att lyfta tyngre eller boxas med än mer kraft. När rådande athleisure-trend, där gränserna mellan träningskläder och vardagskläder, dessutom är senaste modet kan du gå i träningskläderna även när du inte tränar.

Snygg jobbstil

En schysst jobbstil är lättare sagt än gjort att sätta, beroende på ditt yrke kan du gå mer eller mindre in i din ursprungliga stil. Allt från att helt gå loss i snygga plagg till att ha komforten i fokus till att klä dig diskret och stilrent. Kanske bär du uniform men kanske kan lägga till en snygg och skön keps eller ett par schyssta skor som piffar till det lilla extra.

Andra 'Livsstilsguider' inlägg