Hitta stilen
Livsstilsguider

Hitta stilen

Rätt kläder oavsett vem du är och vad du gör.

9 juni 2021

Inspireras och hitta din stil

Inspireras och hitta din stil för den nya säsongen. Kanske behåller du ungefär samma kläder men adderar lite nya accessoarer eller lägger till några färgglada detaljer. Eller är du en av dem som gör en större förändring och helt byter stil beroende på vilken säsong det är. Hos oss hittar du rätt kläder oavsett vem du är och vad du gör.  

Festfin

Midsommarafton, grillfest eller kalas i parken - att klä upp sig och vara finklädd mitt i sommaren är inte alltid helt enkelt. Svalt, skönt men samtidigt riktigt snyggt. Dassutom ska en alltid vara förberedd på väderomslag och en eventuell skur. 

Stranden

För maxat strandhäng är det stort fokus på badkläderna, de ska vara snygga och passa din stil, men det viktigaste är att de är bekväma, sitter bra och på plats och får dig att känna dig snygg på stranden. Utöver senaste badmodet är svala sommarplagg, schyssta tofflor och accessoarerna lika viktiga till och från stranden som på den efterföljande after beachen med gänget. 

Snygg jobbstil

För den aktiva

För den aktiva typen finns det alltid något att göra utomhus, kombinera motion i friska luften med den snygga, Athleisure-stilen. Här kombineras snygga träningskläder med inslag av sportinspirerat mode. Ingen vet om du är ute på en mils power walk med hunden eller bara strosar runt och känner dig hurtig.

I stan

För de som hänger mycket i stan är utseendet ofta en viktig faktor vid val av kläder. Den urbana stilen är riktigt snygg med kontraster, schyssta detaljer, mycket färg och stora tryck. Helt rätt på en aw eller shoppingrunda men även för att känna sig extra fräsch på på en promenad med efterföljande fika i en park.

En schysst jobbstil är lättare sagt än gjort att sätta, beroende på ditt yrke kan du gå mer eller mindre in i din ursprungliga stil. Allt från att helt gå loss i snygga plagg till att ha komforten i fokus eller klä dig diskret och stilrent. Kanske bär du uniform men kan lägga till någon snygg, personlig detalj eller ett par schyssta skor som piffar till det lilla extra.

Snygg gymstil

Att se bra ut på gymmet är en klassisk boost att ta till när motivationen tryter. Inte nog med att snygga träningskläder kan få dig att faktiskt gå till gymmet det kan dessutom bättra på självkänslan en aning och få dig att lyfta tyngre eller boxas med än mer kraft. När rådande athleisure-trend, där gränserna mellan träningskläder och vardagskläder, dessutom är senaste modet kan du gå i träningskläderna även när du inte tränar.

Campingen

På en camping, oavsett om du bor i tält, husvagn eller husbil, är utrymmet är ofta något begränsat. Här gäller det att packa smart men samtidigt ha en schysst stil, plagg du kan använda till flera tillfällen och kombinera på olika sätt. 

Chilla med stil

Vem har inte sagt att man inte vil känna sig lite extra fräsch när man skrotar runt hemma? Kollar serier, rensar, lagar mat eller har vänner över på en avslappnaf filmkväll. Mjukt sportmode, gärna i matchande set, är inte bara skönt utan dessutom riktigt snyggt.

Naturen

För skogsmullen är möjligheterna näst intill oändliga när det kommer till upptäcka skog och mark. Men även när det kommer till att upptäcka en schysst stil i skogen.  Oavsett om du plockar svamp, tar en långpromenad med hunden eller varvar ner efter en fullspäckad dag. Här är ofta bekvämligheten i fokus och du bryr dig kanske inte riktigt om plaggen matchar eller är det senaste modet, men vem har sagt att du inte kan se lite bra ut också?

När barnen bestämmer

Vid sidan av en fotbollsplan, på lekplatsen eller vid skaterampen är du ofta föhållandevis stillastående. När du tittar på barnens olika aktiviteter eller umgås med barnen är det kul att utöver funktion och vädertåliga plagg få känna sig lite snygg, kanske blir du en lite roligare förälder då? Här är det ett bra tips att fa flera fickor och fack för att få med det mesta som behövs,  allt från mellanmål och näsdukar till nappar, hårspännen och plåster. 

Andra 'Livsstilsguider' inlägg