Hitta höststilen
Livsstilsguider

Hitta höststilen

Rätt kläder oavsett vem du är och vad du gör.

16 augusti 2020

Inspireras och hitta din stil

Inspireras och hitta din stil för den nya säsongen. Kanske behåller du ungefär samma kläder men adderar lite nya accessoarer eller lägger till några färgglada detaljer. Eller är du en av dem som gör en större förändring och helt byter stil beroende på vilken säsong det är. Hos oss hittar du rätt kläder oavsett vem du är och vad du gör.  

En höst i stan

För de som hänger mycket i stan är utseendet ofta en viktig faktor vid val av kläder. Den urbana stilen är riktigt snygg med kontraster, schyssta detaljer, mycket färg och stora tryck. Helt rätt på såväl en aw eller shoppingrunda som på en promenad i en park.

Möt hösten i naturen

För skogsmullen är hösten ett perfekt tillfälle att ytterligare upptäcka skog och mark. Oavsett om du plockar svamp, tar en långpromenad med hunden eller varvar ner efter en fullspäckad dag. Här är ofta bekvämligheten i fokus och du bryr dig kanske inte riktigt om plaggen matchar eller är det senaste modet. Mjuka, tåliga material med skön passform och hög komfort som inte hindrar dig från något.

När barnen bestämmer

Vid sidan av en fotbollsplan, på lekplatsen eller vid skaterampen är du ofta föhållandevis stillastående. När du tittar på barnens olika aktiviteter eller umgås med barnen är, förutom funktion och värme, det smart att nära kroppen ha tillgång till det mesta som behövs. I en midjeväska eller i rymliga fickor får både mellanmål, näsdukar, nappar och plåster plats. 

För den aktiva

För den aktiva typen är hösten en fin tid för vandring och andra utomhusaktiviteter. Funktion står högst upp på kravlistan, men vem har sagt att man inte kan kombinera det med att se bra ut?

Snygg jobbstil

En schysst jobbstil är lättare sagt än gjort att sätta, beroende på ditt yrke kan du gå mer eller mindre in i din ursprungliga stil. Allt från att helt gå loss i snygga plagg till att ha komforten i fokus till att klä dig diskret och stilrent. Kanske bär du uniform men kanske kan lägga till en snygg och skön keps eller ett par schyssta skor som piffar till det lilla extra.

Andra 'Livsstilsguider' inlägg