Snygg stil för säsongen
Livsstilsguider

Snygg stil för säsongen

Schyssta kläder för naturen, lekplatsen, jobbet eller stan.

15 juni 2022

Inspireras och hitta din stil

Inspireras och hitta din stil för den nya säsongen. Kanske behåller du ungefär samma kläder men adderar lite nya accessoarer eller lägger till några färgglada detaljer. Eller är du en av dem som gör en större förändring och helt byter stil beroende på vilken säsong det är. Hos oss hittar du rätt kläder oavsett vem du är och vad du gör.  

På stranden

För maxat strandhäng är det stort fokus på badkläderna, de ska vara snygga och passa din stil, men det viktigaste är att de är bekväma, sitter bra och på plats och får dig att känna dig snygg på stranden. Utöver senaste badmodet är svala sommarplagg, schyssta tofflor och accessoarerna lika viktiga till och från stranden som på den efterföljande after beachen med gänget.

På landet

På landet eller i sommarstugan är en bekväm outfit ofta prio ett, men vem har sagt att en inte kan få känna sig lite snygg samtidigt? Kanske sommaren blir lite mer harmonisk i en schysst semesterlook?

I stan

För de som hänger mycket i stan är utseendet ofta en viktig faktor vid val av kläder. Den urbana stilen är riktigt snygg med kontraster, schyssta detaljer, mycket färg och stora tryck. Helt rätt på en aw eller shoppingrunda men även för att känna sig extra fräsch på på en promenad med efterföljande fika i en park.

Snygg träningsstil

Att se bra ut på gymmet är en klassisk boost att ta till när motivationen tryter. Inte nog med att snygga träningskläder kan få dig att faktiskt gå till gymmet det kan dessutom bättra på självkänslan en aning och få dig att lyfta tyngre eller boxas med än mer kraft. När rådande athleisure-trend, där gränserna mellan träningskläder och vardagskläder, dessutom är senaste modet kan du gå i träningskläderna även när du inte tränar.

Naturen

För skogsmullen är möjligheterna näst intill oändliga när det kommer till upptäcka skog och mark. Men även när det kommer till att upptäcka en schysst stil i skogen.  Oavsett om du plockar svamp, tar en långpromenad med hunden eller varvar ner efter en fullspäckad dag. Här är ofta bekvämligheten i fokus och du bryr dig kanske inte riktigt om plaggen matchar eller är det senaste modet, men vem har sagt att du inte kan se lite bra ut också?

För den aktiva

För den aktiva typen finns det alltid något att göra utomhus! Kombinera motion i friska luften med den snygga, sportinspirerande Athleisure-stilen. Här kombineras snygga träningskläder med inslag av snygga modeplagg. Ingen vet om du är ute på en mils power walk med hunden eller bara strosar runt och känner dig hurtig och fräsch.

Festfin

Midsommarafton, grillfest eller kalas i parken - att klä upp sig och vara finklädd mitt i sommaren är inte alltid helt enkelt. Svalt, skönt men samtidigt riktigt snyggt. Dessutom ska en alltid vara förberedd på väderomslag och en eventuell skur. 

Snygg jobbstil

En schysst jobbstil är lättare sagt än gjort att sätta, beroende på ditt yrke kan du gå mer eller mindre in i din ursprungliga stil. Allt från att helt gå loss i snygga plagg till att ha komforten i fokus eller klä dig diskret och stilrent. Kanske bär du uniform men kan lägga till någon snygg, personlig detalj eller ett par schyssta skor som piffar till det lilla extra.

Chilla med stil

Vem har inte sagt att man inte vil känna sig lite extra fräsch när man skrotar runt hemma? Kollar serier, rensar, lagar mat eller har vänner över på en avslappnaf filmkväll. Mjukt sportmode, gärna i matchande set, är inte bara skönt utan dessutom riktigt snyggt.

Sportig gravidstil

En mage som växer och en kropp som inte riktigt känns igen, att hitta en schysst gravidstil är inte alltid det enklaste. Vi föredrar en sportig stil, både för att det är snyggt och för att det för det mesta är himla skönt - välj både bland gravidkläder och andra snygga, lite rymligare, kläder.

Andra 'Livsstilsguider' inlägg