Tips för din sommarstil
Livsstilsguider

Tips för din sommarstil

Rätt sommarkläder oavsett vem du är och vad du gör.

3 maj 2020

Inspireras och hitta din stil för sommaren

Inspireras och hitta din stil för sommaren. Kanske behåller du ungefär samma kläder men adderar lite nya accessoarer eller lägger till några färgglada detaljer. Eller är du en av dem som gör en större förändring och helt byter stil beroende på vad du tar dig för? Hos oss hittar du rätt sommarkläder oavsett vem du är och vad du gör.  

Sommarkläder för stan

För de som hänger i stan är utseendet ofta en viktig faktor vid val av kläder. Den urbana stilen är riktigt snygg med kontraster, schyssta detaljer, mycket färg och stora tryck. Helt rätt vid såväl en middag på en solig takterrass som en shoppingrunda eller en picknick i en park.

Sommaren på landet

Om sommaren spenderas på landet är ofta bekvämligheten i fokus. Du bryr dig mest troligt inte riktigt om plaggen matchar eller är det senaste modet. Mjuka svala material med skön passform och hög komfort som inte hindrar dig från vad dagen har att erbjuda.

Snygga strandkläder

Oavsett om du päser i en solstol på stranden, aktiverar dig med vattensport eller något där emellan är schyssta strandkläder en viktig del av sommarens garderob. Svala och bekväma kläder till och från stranden och en bra uppsättning badkläder.

Sommarens friluftsgarderob

För skogsmullen och vandraren är sommar och semester ett perfekt tillfälle att ytterligare upptäcka skog och mark. Outdoorgarderoben består ofta av shorts och byxor i tåliga material med förstärkningar och funktionströjor med lång och kort ärm. Glöm heller inte alla accessoarer och all utrustning som både är praktisk och helt rätt i friluftsstilen. 

Jobbsommar

Sommarvärme i luften men fortfarande ingen semester. Kanske jobbar du hela sommaren eller har svårt att hitta stilen de sista veckorna på kontoret innan den efterlängtade semestern. En schysst jobbstil för sommardagar, beroende på ditt yrke kan du gå mer eller mindre in i din semesterstil även på jobbet. Och så givetvis en ryggsäck redo för strand- eller parkhäng när du har slutat.

Andra 'Livsstilsguider' inlägg