Sommarens 5 bästa aktiviteter
Livsstilsguider

Sommarens 5 bästa aktiviteter

Inspireras av våra favoriter eller gör något helt annat.

29 juni 2020

Inspiration för att aktivera dig i sommar

Gör det mesta av sommaren, oavsett var du är eller tar dig för. Häng i poolen och en tupplur i hängmattan blir så mycket skönare efter lite rörelse och frisk luft. Vi har listat våra fem favoriter att inspireras av, eller så gör du något helt annat!

Ge dig ut och spring

Starta dagen med löpning innan de andra har vaknat eller varva ner efter en händelserik dag. Avsluta med ett dopp i havet eller stretcha i soluppgången. Upptäck staden eller få egentid i naturen, i svalkande duggregn eller njut av solens strålar. Jogga, maxa eller något däremellan, allt du behöver är dina löparskor.

Din tid. Ditt fokus. Din träning.

Dra ihop kompisgänget och kör ett cirkelpass i trädgården, utmana din partner i planka och jägarvila eller se träningen som en stunds egentid. Träna för att hålla igång, för att tiden nu finns eller för att hitta balans i sommarvardagen. Din sommar, din tid och din träning. 

Upptäck mer på cykeln

Ta en omväg och upplev den svenska sommaren på två hjul, oavsett om det blir en dagutflykt i skog och mark eller ett mindre äventyr runt knuten. Full fart i skogen, en cykeltur till sjön med familjen eller hem från en vän i den ljumna sommarnatten. 

Upptäck naturens magi

Sommaren ger tid att upptäcka Sveriges vackra natur, oavsett vart du befinner dig, vad du är intresserad av eller vad det är för väder. Stora äventyr eller små utflykter. Höga berg, djupa dalar, gröna skogar, vackra horisonter, öppna hav och så mycket mer att upptäcka, fästa blicken vid och hänföras av.

Full fart på hjul

Barn brukar vara bra på att tömma förrådet med allt kul man kan tänkas hitta på för dagen. Nya trick, snabba svängar, eller maxfart i nedförbackarna. Från att de vaknar tills att de måste ge sig in trots att det fortfarande är ljust och vart ute. Gör dem sällskap! Snöra på dig inlinesen eller försök dig på ett trick eller två.

Andra 'Livsstilsguider' inlägg