Sommarkläder till barnen
Livsstilsguider

Sommarkläder till barnen

Uppdatera sommargarderoben med barnens favoriter.

31 maj 2020

Topplista sommarkläder för barnen

Garderoben med sportmode behöver ofta uppdateras när sommaren börjar närma sig. Se till att ni är redo, inspireras av 6 måsten till barnens sommaroutfit.. Sportiga inslag, sköna modeller och sommriga färger går igenom i samtliga plagg, och det viktigaste av allt. De ger all möjligheter till ett sommarlov med massa lek och rörelse. 

Snabba shorts!

Spring benen finns det gott om hos kidsen, när vädret tillåter shorts är det som att det finns än mer av den varan. 

Blöta badkläder hör sommaren till

Ibland känns det som att barnen är mer i vattnet än på land. En bra uppsättning med snygga och sköna badkläder som sitter på plats under djupa dyk och höga hopp är ett måste i sommargarderoben.  

Färgglada T-shirts

Olika typer av T-shirt kan man knappt få för många av. Det kan gå flera stycken på en dag! 

Keps

Vi vuxna kan ibland tycka att det är skönt att sluta ögonen och njuta av solens strålar en stund. Det tycker sällan barnen! Kepsen är perfekt för att slippa få solen i ögongn, skydd för att inte bränna sig, dessutom håller den håret på plats och är riktigt snygg.

Ett säkert kort

Vädret varierar under den svenska sommaren, det är vi alla medvetna om och oavsett om man håller igång kan det bli för kallt med bara T-shirt. En värmande hoddie eller en tunn jacka är perfekt för de svalare dagarna.

JAckor tröjor

Skor

Äntligen byts de varma klumpiga kängorna ut mot nätta sneakers och svala sandaler och tofflor. 

Andra 'Livsstilsguider' inlägg