Säsongens snyggaste accessoarer
Livsstilsguider

Säsongens snyggaste accessoarer

Det lilla extra som värmer och kan pigga upp och piff till vilken outfit som helst - accessoarerna. Se nyheterna som trendar!

10 december 2020

Snygga accessoarer 2020

Det lilla extra som kan pigga upp och piffa till vilken outfit som helst. Funktionella och värmande eller snygga och trendiga, kanske både och? Se nyheterna som trendar!

Mössor

I olika färger, material och modeller. Med toffs, stort märke, brett uppvik eller olika mönster eller färgkombinationer - mössan kan deffiniera en hel stil eller outfit och samtidigt värmer den väldigt skönt. 

Vantar & handskar

Tjocka riktigt värmande tumvantar, nätta fingervantar eller någonting där emellan eller ett par av varje? Vilka vantar passar dina behov och din stil? Allt från vattentäta och med mycket isolering och lurvig leopardmönstrad fuskpäls eller stilrent svarta. 

Pannband

Snyggt, trendigt skönt och lagom värmande precis där behovet är som störst - Dessutom det perfekta alternativet om du har hästsvans. Välj ett bredare som markerar mer, ett mer grovstickat eller ett pannband tmed en kul detalj som en dekorativ knut eller rosett. 

Buffar & halsdukar

Halsduken är både ett skönt och mysigt sätt att hålla värmen i höst, men också ett enkelt sätt att sätta stilen. Lång, kort, smal eller tjock? Mönstrad, stilrent enfärgad, grivstickad eller i fluffig pile?

Reflexaccessoarer

Syns du inte finns du inte, kanske en av de klyschor som stämmer bäst. Se till att klä dig i massa reflexer! Att reflekterande inslag även idag är en stor trend är bara en bonus - gå loss med mössor och vantar gjorda i reflexgarn eller med reflekterande yta och snyggt integrerade reflexer på snören, väskor och andra tillbehör. Eller varför inte testa reflexspray! Du sprayar på dina träningskläder, skor eller på din jacka, i dagsljuset syns sprayen inte alls där du sprayat men när det däremot blir mörkt kommer de sprayade partierna reflektera mot ljus och du syns bättre i mörkret. Få mer tips på reflexprodukter som gör dig synlig och säker

Oavsett vad du är ute efter när det gäller accessoarer hittar du det hos oss på Intersport. Mängder av både mössor, vantar, halsdukar, pannband och reflexdetaljer. Shoppa loss online eller kom in till någon av våra butiker. Du kan också välja tjänsten boka och hämta, då kan du reservera en vara online och hämta och betala den i butik kort därefter. Perfekt om du innan köp vill se vilken mössa som passar dig bäst eller vilken färg du vill ha på halsduken. 

Andra 'Livsstilsguider' inlägg