Säsongens snyggaste accessoarer
Livsstilsguider

Säsongens snyggaste accessoarer

Det lilla extra som värmer och kan pigga upp och piff till vilken outfit som helst - accessoarerna. Se nyheterna som trendar!

Snygga accessoarer

Det lilla extra som kan pigga upp och piffa till vilken outfit som helst. Funktionella och värmande eller snygga och trendiga, kanske både och eller beroende på säsong? Se nyheterna som trendar och ger garanterat "vill ha"-begär!

Keps

Kepsar finns i flera olika modeller och det är bara du som bestämmer vilken som kompletterar din stil och outfit bäst. Snapback keps, trucker, flat cap, en sportig eller  klssisk variant?!

Hattar

Ett bra solskydd och en riktigt trendig accessoar, vi snckar såklart om hatten! I olika mönster och färger och med mer eller mindre synligt varumärke, du väljer. 

Midjeväskor och magväskor

En trend som fortsatt håller i sig, den praktiska och riktigt snygga magväskan! Om du har den traditionellt i midjan, över axeln eller hängandes på ryggen bestämmer du - både sett till bekvämlighet och vad du tycker är snyggast.

Solglasögon

Inte nog med att du skyddar dig från de luriga solstrålarna, du skapar dessutom en riktigt schysst look. Ett par snygga solglasögon kan rädda vilken outfit som helst och ge det där lilla extra på ett kick. Stora markerade, mindre diskreta eller riktigt sportiga det är upp till dig. 

Ryggsäckar & väskor

En schysst ryggsäck, bag eller träningsväska kan lyfta vilken outfit som helst! Att de dessutom rymmer allt och lite till som behövs för en aktiv dag är i vissa lägen bara en bonus. 

Mössor

I olika färger, material och modeller. Med toffs, stort märke, brett uppvik eller olika mönster eller färgkombinationer - mössan kan deffiniera en hel stil eller outfit och samtidigt värmer den väldigt skönt. 

Accessoarer på Intersport

Oavsett vad du är ute efter när det gäller accessoarer hittar du det hos oss på Intersport. Mängder av både mössor, vantar, halsdukar, pannband och reflexdetaljer. Shoppa loss online eller kom in till någon av våra butiker. Du kan också välja tjänsten boka och hämta, då kan du reservera en vara online och hämta och betala den i butik kort därefter. Perfekt om du innan köp vill se vilken mössa som passar dig bäst eller vilken färg du vill ha på halsduken. 

Andra 'Livsstilsguider' inlägg