En smidigare och enklare shoppingupplevelse!

Att shoppa på intersport.se är tryggt, säkert och superenkelt. Shoppar du för över 399 kr får du alltid fri frakt. Du kan välja att få paketet direkt till dörren, till ett ombud eller skickat till någon annan. Du kan också välja att hämta paketet i butik. Och är du inte nöjd får du fria returer till butik i 365 dagar. Enklare kan det knappast bli. Tack för att du shoppar hos oss på Intersport!Hämta i eller utanför butik

Hämta ditt e-handelspaket i eller utanför butiken, ring telefonnumret som står utanför butiken och paketet levereras! Paketet finns vanligtvis att hämta 1-4 dagar efter beställning.

Hämta hos ombud

Du kan välja att hämta ditt paket på närmaste postombud. Det kostar 0 kr när du handlar för över 399 kr. Annars är frakten 39 kr. Efter 1-4 dagar får du en avi eller ett SMS att paketet finns att hämta.Direkt till dörren

Välj alternativet hemleverans i kassan och välj mellan PostNord eller Budbee. Budbee är fraktfritt över 399:- (annars 39:-) PostNord kostar 79 kr. Inom 1-4 dagar får du paketet direkt till din dörr.

Överraska någon!

Överraska någon och leverera ett paketet. Välj valfritt leveranssätt och välj kortbetalning, paketet når vanligtvis mottagaren 1-4 dagar efter beställning.Leveranstid och avisering

Leverans av varor sker mellan 1-4 arbetsdagar till ombud och 1-4 arbetsdagar till valfri Intersport butik. Du får ett sms när paketet finns att hämta ut hos PostNords  utlämningsställe eller i din närmsta Intersportbutik, beroende på vilket leveransalternativ du valt. Leveranstiden på cyklar, bordtennisbord och träningsmaskiner köpta via intersport.se är 4–6 arbetsdagar och trampoliner/studsmattor är 6-10 arbetsdagar. Leveranstiden är 4-8 arbetsdagar för supportervaror med tryck. Leveranstiden på föreningskläder varierar, läs mer på din orderbekräftelse. Tiden räknas från dagen efter att beställningen gjorts. Intersport förbehåller sig att leveranstiden kan påverkas under rea/kampanjperioder och av specifika eller särskilda händelser såsom brand, översvämning eller liknande (force majeure). Under högsäsong eller reaperioder (t.ex. Black Friday, Jul och veckor då röda dagar infaller) kan leveranstiden bli något längre. Intersport tar emot och levererar alla beställningar i den ordning de kommer in till Intersport.

Paket hämtas i första hand ut personligen med giltig legitimation och ordernummer. Med PostNord App går det bra att legitimera sig med mobilt bankid för eget paket eller någon annans. Om det sker med legitimation och annan persons paket måste bådas legitimation visas. Du som kund får alltid en avisering som visar var och när paket ska hämtas.  Avisering skickas via e-post och, om du lämnat mobilnummer, även via kostnadsfritt SMS. Endast i undantagsfall skickas avisering via vanlig post.

Leveranssätt och fraktkostnad

 • Utlämning av e-handelspaket i butik
 • Hemleverans
 • Via ombud
 

Utlämning av e-handelspaket i INTERSPORT-butik:

Du som kund kan välja att få din beställning skickad till en av Intersports drygt 150 butiker. Ingen fraktkostnad tillkommer vid leverans till Intersportbutik. Hämta ditt e-handelspaket i eller utanför butiken, ring telefonnumret som står utanför butiken och paketet levereras! Vid uthämtning ska ordernummer samt giltig legitimation uppvisas. Information om att paketet lämnat Intersports lager skickas med e-post. När varorna finns att hämta i butik skickas avisering via SMS. När din order är packad och skickad med posten får du en sändningsbekräftelse via mail. I detta mail finner du Postens kollinummer så att du kan följa ditt pakets resa till ditt utlämningsställe på Postnords hemsida.

Ditt paket ligger kvar 30 dagar från det att avisering skickats till dig. För alla paket som inte löses ut förbehåller sig Intersport rätten att debitera dig som kund 300 kronor för Intersports uppkomna kostnader för returfrakt och hanteringskostnad.

 

Via ombud - PostNord utlämningsställe:

Du som kund kan välja att få din beställning skickad till PostNord utlämningsställe, det är fri frakt över en beställning på 399:-. (Under 399:- kostar frakten 39:-) Om inte paketet får plats i din postlåda levereras det vid din dörr eller i en påse utanpå din postlåda. För det fall paketet vid utlämning är trasigt ska paketet inte lösas ut. Istället ska Intersport kontaktas via kundtjänst, som ombesörjer att i första hand skicka nya varor och i andra hand att kreditera dig som kund. Kontakta kundservice. Se våra öppettider

Det är viktigt att du som kund anger ett korrekt telefonnummer där du kan nås under dag- och kvällstid.

 

Hemleverans:

Budbee

 • Fri frakt över 399:-
 • Vid köp under 399:- tillkommer en fraktkostnad på 39:-
 • Leveranstid 1-3 arbetsdagar.
 • Hemleverans kvällstid mellan 16-22
 • Följ din leverans via Budbees app tills utlämningen är genomförd.
 • Mobilt Bankd-ID kan komma att krävas.
 • Om du har begärt att paketet ska lämnas vid din dörr är du själv ansvarig för paketet från och med att leveransen är gjord.
 • Budbee finns idag i följande städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Helsingborg, Linköping, Örebro, Uppsala, Västerås, Norrköping, Jönköping, Eskilstuna, Borås och i över 200 till städer. I kassan kan du ange ditt postnummer för att se om Budbee levererar i din stad.

PostNord

 • För att öka flexibiliteten i leveransen får du möjlighet att välja mellan tre olika datum och leveranstider
 • Leveranstid 1-4 arbetsdagar.
 • Leverans hem även om du inte är hemma. Paketet levereras till dörr eller vald serviceställe. Väl levererat får du en avsisering via PostNord App eller sms/e-mail 
 • Om du har begärt att paketet ska lämnas vid din dörr är du själv ansvarig för paketet från och med att leveransen är gjord.
 • Fraktkostnaden är här 79 kr.

När beställningen är mycket tung eller skrymmande kan paketet inte skickas till Postens paketombud. Istället kommer Intersport att arrangera frakten till kund med Posten hempaket. Träningsmaskiner, bordtennisbord, trampoliner samt varor som är tyngre än 20 kg. Fraktkostnaden är på dessa varor är 79 kr + 199 kr i skrymmande frakt.Skrymmande frakt på 199 kr tillkommer vid köp av cykel.

Vill du komma i kontakt med PostNord hänvisar vi dig till deras app eller nummer 0771-33 33 10. Intersport ansvarar ej för PostNords väntetider. Avvikelser för lantbrevbärarlinjer kan förekomma. Levererat paket kan ej lämnas vid port utan måste kontrolleras och inkvitteras. PostNord och vi erbjuder inga inbärningstjänster. Om du bor på en ö och posten inte kan leverera till din adress så kommer ditt paket att gå till närmaste postombud. Levererar endast till port eller tomtgräns och ansvarar inte för att varor bärs upp till lägenhetsdörr.

Paketbox

Paketbox via Instabox eller Postnord

Hämta ditt paket när det passar dig i Instabox eller Postnords paketboxar. Ett smidigt, flexibelt och enkelt sätt att hämta ditt paket dygnet runt och utan fysisk kontakt. Paketboxarna finns tillgängliga på flera ställen, välj den box som passar dig bäst, invänta sms på att din leverans är på plats och hämta ut genom att legitimera dig med BankID eller App!  Tänk på att det endast är den som står på paketet som kan hämta det!

 

Beställ till någon annan:

 • Välj valfritt leveransalternativ. Fri frakt till butik, 39 kr till ombud (det är fri frakt på en beställning på över 399 kr) och 79 kr för hemleverans.
 • Fyll i din egen mailadress men övriga uppgifter (ej personnummer) till den du vill skicka till.
 • Välj Betala med kort.

Foodora

 • Fraktkostnad:49 kr
 • Leveranstid: 3 timmar.
 • Hemleverans med Foodora finns idag enbart i Stockholm och Göteborg. Foodora hämtar upp e-handelsbeställningar i butikerna Sergelstorg och Skrapan i Stockholm och Nordstan i Göteborg.
 • Leveranser sker under butikernas öppettider: 10:00-19:00 i Stockholm och 10:00-20:00 i Göteborg.
 • Följ leveransen via länken som du får på SMS tills utlämningen är genomförd.
 • Budet kommer att kontakta dig vid utlämning av paketet. Om du inte är tillgänglig kommer budet att lämna paketet vid din dörr – från och med att leveransen är gjord är du själv ansvarig för paketet. Om paketet inte kan lämnas vid din dörr tar budet tillbaka beställningen till butiken, vilket resulterar i dubbel fraktkostnad.