Varför går inte club-priset in i kassan?

Du behöver vara inloggad som medlem för att kunna ta del av club-priset. (det gula priset)

Gå in här för att logga in eller skapa konto.
Då kommer du kunna få ta del av erbjudandet.


 • Kommer jag få en bekräftelse när ni fått min order?
  Ja, du får en orderbekräftelse på angiven mailadress inom 10 minuter från det att du godkänt och skickat in din order till oss. Vänligen dubbelkolla även i din skräppost, för den kan hamna där.
  Har du inte mottagit din orderbekräftelse inom en timma vänligen kontakta INTERSPORT kundservice
 • Kan jag ändra eller stoppa min order i efterhand?

  Vi har snabb varuhantering och din order går på plock direkt. Därför kan vi tyvärr inte annullera/ändra i din beställning. När din beställning lämnat lagret får du ett mail med kollinummer och kvitto, därefter kan du göra en kostnadsfri retur i valfri Intersport-butik eller via Posten till intersport.se. (kostnad 99kr)
  Har du inte fått någon retursedel, hör du av dig med ordernummer, namn och adress till Kundservice.

  Du kan returnera kostnadsfritt i valfri Intersport-butik eller till intersport.se för 99 kr. För retur i butik krävs följesedel/kvitto samt giltig legitimation.

  Vid retur i butik blir du återbetald i butiken oavsett betalsätt, vid retur online sätts pengarna tillbaka när returen är mottagen och godkänd. Har du valt faktura via Klarna blir du kontaktad via angiven mail om din återbetalning.

   

 • Kan jag ta bort min order?
  Vi har snabb varuhantering och din order går på plock direkt. Därför kan vi tyvärr inte annullera/ändra i din beställning.
 • Kommer jag att få en sändningsbekräftelse?

  Ja, så fort din order är packad och skickad med Postnord får du en sändningsbekräftelse på din mail. I mailet finner du även ditt kollinummer så att du kan följa ditt pakets resa till ditt utlämningsställe på Postnords hemsida.

 • Kan man beställa varor på intersport.se som företag?
  Nej, tyvärr kan vi inte ta emot företagsbeställningar på intersport.se. Ni är varmt välkomna till Er närmaste Intersport-butik.
 • Is it possible to order goods to a country other than Sweden?
  Unfortunately, we do not send goods abroad.
 • Kan man beställa varor till ett annat land än Sverige?
  Tyvärr skickar vi inte varor utomlands.
 • Kan jag beställa varor till någon annan än mig själv?
  Nej, du kan inte beställa varor till någon annan än dig själv. Du måste kunna legitimera dig när du hämtar ut din produkt. Undantag är när du som kund skickar ett bud för att hämta ut din produkt. Då skall budet ha med både sin egen och din legitimation.