Vad innebär Prisgarantin?

Om kunden köper en vara på Intersport och sedan hittar den billigare i en annan butik inom 30 dagar från inköpstillfället, får kunden mellanskillnaden tillbaka.

 • Gäller även mot lokala kampanjer hos Intersport.
 • Gäller endast vid en jämförelse mot fysiska butiker i Sverige, och inte mot nätbutiker.
 • Gäller enbart om varan går att köpa i butiken där kunden har hittat priset, dvs. den får inte vara slut i lager.
 • Kunden skall kunna påvisa det billigare priset, exempelvis genom en kundtidning, katalog eller annons där varan finns till det lägre priset.
 • Gäller exakt samma vara, dvs samma färg, storlek, utförande, årsmodell och antal i förpackning.
 • Gäller ej rea, konkursutförsäljningar eller beställningsvaror.
 • Gäller oanvända varor i originalförpackning mot uppvisande av kvitto. För underkläder och badkläder ska plombering sitta kvar på varan.

 • Vad innebär Testa på riktigt-garanti?

  Vid köp i butik:
  Med Intersports Testa på riktigt-garanti kan du prova produkten i lugn och ro och hur mycket du vill under 30 dagar. Om produkten inte motsvarar dina förväntningar kan du byta den mot en annan produkt i samma kategori. Testa på riktigt-garantin bygger på kunskap och personlig service och gäller på löparskor och alpinskidor vid köp i samråd med en säljare i en fysisk Intersport-butik. För att garantin ska vara giltig bifogas ett garantibevis med kvittot vid köpet. Intersport ersätter returnerad vara med en ny till motsvarande värde. Eventuell mellanskillnad betalas av kunden. Väljer du en billigare vara utbetalas mellanskillnaden i form av ett tillgodokvitto. Garantin gäller en gång per inköp.
  Om du har fler frågor ber vi dig att kontakta din närmsta butik.

  Vid köp på intersport.se:
  Ta med skorna till butik för att göra en löpanalys innan du provspringer dem. När du fått garantibeviset kan du provspringa i dem i 30 dagar. Ett bra tips när du köper skorna på nätet är att välja att hämta ut dem i valfri butik. Då kan du göra en löpanalys samtidigt som du hämtar ut skorna och ta del av ”Testa på riktigt”-garantin* direkt!

  Här kan du läsa mer om Testa på riktigt-garantin.