Starkare och snabbare med Kalle
Träningsguider

Starkare och snabbare med Kalle

Tv-profilen Kalle Zackari Wahlström är aktuell med nya boken "Starkare som en björn, snabbare som en örn".

20 april 2017

Hallå där Kalle Zackari Wahlström som är aktuell med nya boken "Starkare som en björn, snabbare som en örn" (Just det, ungefär samma namn som förra boken)

Hur ser egentligen en vanlig träningsvecka ut för dig?
- Jag har inga såna veckor. Jag tränar så som livet tillåter och när andan faller på. Det blir mellan en och sex gånger i veckan. Men jag har en massa hundar, och ibland ser jag till att träna genom att lägga ner en massa tungt i ryggsäcken när jag går ut med dem.

Du testar hela tiden nya sporter; vilken är den senaste "upptäckten"?
- Rugby, det var sjukt kul! Det är helt omöjligt att förstå alla regler för hur det ska gå till, men när det kommer en bjässe springandes rakt mot dig...det väcks nån slags instinkt att kämpa för att överleva, man går totalt upp i det och glömmer hela livspusslet ett tag.

Kettlebells är ett av dina favoritredskap, varför? 
- För det första ser de väldigt tuffa ut, det finns nåt ursprungligt och ryskt över dem. Men jag gillar också att de är så enkla att använda för att köra skiten ur sig. Man kan stå och svinga dem framför teven i tio minuter om dagen, och det räcker för att få värsta flåset och en styrka som är användbar på riktigt.  

Boken
Tv-profilen Kalle Zackari Wahlström är aktuell med nya boken "Starkare som en björn, snabbare som en örn". 

Andra 'Träningsguider' inlägg